ofice@dcpg.ro

0766304454

Grafică pentru print

 

realizată cu ajutorul programelor Corel Draw, Adobe Ilustrator,
Adobe InDesign, Adobe Photoshop

Daniel Cozma Photography & Graphics

 

Calibrarea culorilor

 

Un monitor de calitate este indispensabil pentru orice grafician. Nu este însă suficient. Pentru că ceea ce apare pe monitorul computerului să aibă corespondent în print, am ales DataColor SPYDER 4 Elite care asigură acuratețea culorilor afișate.

 

 

Programe specializate

 

Pachetul Microsoft Office este o suită de aplicații de tip office. Nu are nici o legătură cu grafica sau DTP-ul. Pentru acestea programele care „știu“ de spațiul de culoare CMYK, Adobe (Photoshop, Ilustrator, Indesign, Acrobat), Corel Draw si Quark XPress sunt ideale.

 

Cum reduci costurile?

 

Vino cu temele făcute! Dacă ai o idee clară cu privire la ceea ce vrei să obții, fă o schiță a produsului finit (flyer, pliant, afiș etc.), culege textele (de exemplu în Word), adună pe un stick imaginile pe care le dorești și ne apucăm de lucru.

 

Prețuri servicii grafică

 

Mult mai ieftin decât la o agenție de publicitate

Din păcate este imposibil de lucrat cu prețuri fixe datorită complexității lucrărilor de grafică.

Baza de calcul este de doar

15 euro / oră + TVA

 

Deoarece mă raportez la ora de manoperă atunci când calculez prețul, este foarte important să vii cu temele făcute și cu o schiță a proiectului final. Nu sunt telepat așa că nu am cum să știu cum vezi tu proiectul. Va trebui să îmi explici, să îmi arăți, să mă ajuți să înțeleg ce aștepți de la mine.

© 2017 – D&C Partner Group SRL