dcpg.ro

Mult mai ieftin

Aproape toate serviciile unei agentii de publicitate in materie de materiale tiparite si fotografie la preturi considerabil mai mici.

Serviciile unei agentii de publicitate, de multe ori indispensabile pentru o promovare de succes, sunt scumpe si inaccesibile mai ales micilor intreprinzatori. Ma adresez celor carora bugetul nu le permite sa apeleze la o astfel de agentie.

 

DE CE ESTE MAI IEFTIN?

In primul rand pentru ca, spre deosebire de o agentie, nu sunt nevoit sa platesc oameni pentru fiecare activitate: art director, DTP-ist, fotograf, PR etc. Nu a trebuit sa achizitionez o sumedenie de calculatoare (cu licentele software aferente) si telefoane, nu platesc chirie pe cine stie ce spatiu central care „da bine“. Fiind „one man show“ cheltuielile sunt reduse la minimum.

Colaborez de ani de zile cu partenerii mei pe partea de print, fapt care imi asigura o comunicare fluida cu acestia si reduceri la serviciile de imprimare, fiind in masura sa ofer la randul meu preturi competitive.

 

REDUCERI

Exista un plan de reduceri de pret pentru clientii fideli, in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile mele si/sau de tirajele imprimate. Totodata voi oferi periodic reduceri pentru afacerile aflate la inceput de drum.

Inapoi la prima pagina

Contact

Despre

Parteneri

Informatii

Phone:  0766 304 454

Email:  contact@dcpg.ro

  • Despre mine
  • Experienta
  • next-photo.ro
  • tipografiaumc.ro
  • Termeni si conditii
  •  Harta site

 © dcpg.ro   2015